Workshops
Sinds ik een eigen ruimte tot mijn beschikking heb is het onder andere mogelijk geworden om workshops te organiseren. Wil je hiervan persoonlijk op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan altijd als eerste persoonlijk bericht.
Yoga Nidra
Yoganidra is een diepe ontspanning volgens de traditie van de Himalayas. Een ontspanning is belangrijk en een weldaad voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Het heeft ook een spirituele dimensie als oefening, zoals loslaten, onthechten en overgave. Het duurt ongeveer een uur, liggend op je rug.

Deze workshop wordt een paar keer per jaar aangeboden in een blok van 4 lessen. Die je afzonderlijk of alle 4 kunt volgen. Voor deelname of interesse kun je je vooraf opgeven via info@patriciaswanenberg.nl of via telefoon/app/sms 06 218 28 189

locatie

Hasker Utgongen 1, Oudehaske (entree via meubelHYPE)

datum & tijd

info volgt

tarief

€ 12,50 per les of € 45,00 per reeks van 4 lessen

groep

maximaal 16 personen

Karate 35+ (door Klaas Jansen)

4 donderdagen van 19:30 – 20:30 uur

Kosten zijn € 50,00

Deze kennismakings-lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Neem voor meer informatie contact op:
info@unlimitedtheinnerway.nl

 

TRE (Tension & Trauma Release Exercises)

1, 15, 29 juni
7 en 14 september

Zaterdag ochtend van: 9:45 – 10:45 uur

Omdat het trillen zo lekker ontspannend werkt, fijn is en makkelijk thuis toepasbaar is.  Je schrijft je in voor alle 5 de dagen.

Kosten zijn € 80,00

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige activiteiten en workshops? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, je ontvangt dan altijd als eerste bericht.
Hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief