Vini Yoga
Vini yoga is goed ademen, verstillen van je geest, bewust zijn, kunnen loslaten, inspanning en ontspanning, grenzen verleggen, geduld hebben, luisteren naar je lichaam, het hier en nu beleven, voor iedereen geen religie, geen prestatie, geen gymnastiek, niet cultuurgebonden, geen modetrend, niet alleen op je hoofd staan, niet in een paar punten samen te vatten.

Vini Yoga

Vini Yoga is een fijne, aangename manier van yoga beoefenen. Een belangrijk verschil tussen yoga en een fysieke workout is de aandacht voor ademhaling bij zowel oefening als ontspanning. De oefeningen en het ademen gaan hand in hand. Deze vorm van yoga houdt ook rekening met je mogelijkheden en beperkingen, dat maakt Viniyoga aangenaam en geschikt voor iedereen.

Door middel van yoga leer je jezelf kennen in inspannende en ontspannende situaties. Je krijgt niet alleen beter contact met je lichaam, ook zul je merken dat je mentaal sterker wordt.

Een les bestaat uit het losmaken van het lichaam, beoefenen van houdingen, ademhalingstechnieken, meditatie en ontspanning.

Hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief